Mette Moll Meldgård

Mette Moll Meldgård Ernæringsterapi

Konsultation

Siden 2012 har jeg arbejdet med klienter i ernæringsterapi.

Min metode er at se godt og grundigt på de detaljer, der er omkring dig, og se hvordan brikkerne passer i det store puslespil. Jeg lytter og noterer brikkerne i dit liv, som de bliver lagt frem.
Hvilke dele skal styrkes, for at du igen kan fungere tilfredsstillende.

Jeg bruger vegatest (biofeedback) når det er påkrævet, for at afdække allergier, næringsstofmangler, og evt. andre fokusområder, som er væsentlige for dit helbred.

Mit afsæt har været ernæringen. Jeg er gået videre med flere andre områder, i erkendelsen af, at det ofte er et samspil mellem flere ting.

Således har homøopatien sin rolle at spille, psykoterapien sin, posturologien atter sin og kraniosakral er et meget nyttigt værktøj at have med. Jeg bruger øreakupunktur, når det kan give dig en fordel.
Jeg anvender også netværk af akupunktører, kraniosakralterapeuter og homøopater, for tværfaglig løsning af kringlede problemstillinger. 

Alt dette for at kunne hjælpe dig med igen, at fungere så optimalt som muligt.

Bestil en tid i bookingsystemet her: Bookingsystem

<table border="0"> <tbody> <tr> <td> <p>Klinik:<br /> Teglgårdstræde 4 f, 2. t.h.<br /> 1452 København K<br /> Tlf: 22 97 69 12<br /> Email: <a href="mailto:mette@meldgaard.dk">mette@meldgaard.dk</a></p> </td> <td>Kontor og klinik:<br /> Lucernevej 21<br /> 4040 Jyllinge<br /> Tlf: 22 97 69 12<br /> Email: <a href="mailto:Mette@meldgaard.dk">Mette@meldgaard.dk</a></td> </tr> </tbody> </table> <p class="address">&nbsp;</p>